Jedna stvar je tu dosta zanimljiva. Bar meni.
Vec 11 godina slusamo o toj rezoluciji 1244...
Najpre ju je Slobo hvalio kako je ta rezolucija garant teritorijalnog integriteta i kapitulacija protivnicke strane.
Pa DOS sa Nebojsom Covicem, pa narodnjaci sa Slobicom Samardzicem, pa zuti sa Jeremicem, pa nezavisni strucnjaci, pa analiticari, pa laici, pa nema ko sve ne...
A onda pre par dana onaj Japanac u Hagu rece da to bas i nije tako i da u toj rezoluciji ne pise nista sto sprecava nezavisnost Kosova.
Verovatno je to veoma komplikovano pitanje i za najstrucnije ljude cim su te sudije glasale i nisu bile jednoglasne, ali opet...
Ja sam duduk za pravna pitanja i nisam citao rezoluciju...samo sam 11 godina slusao o njoj slusao jednu pricu i onda cujem skroz drugu.
Stvarno zanimljivo...
....Bojkotovati sve sto ima veze sa politikom i politicarima... Na svakom koraku se truditi da prijateljima, rodbini, roditeljima, deci otvoris oci kolika su gamad i da ih vise ne slusaju...da im ne daju glasove...
Solidna ideja, nema sta...samo da sam ja neki politicar opusteno bih ti isfinansirao tu tvoju kampanju. Ti nagovoris 95% ljudi da bojkotuje, a ja mojih 5% da izadju na izbore i eto meni novog mandata.