Prirodna kozmetika, Prirodna lepota
Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka.
Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela na ovaj sajt, saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela, i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja, bez saglasnosti uprave sajta.

You are here: ApatinOstaloFilozofiranjeTopic: Žig zveri Čipovanje ljudi Dolazak antihrista
Idi na dno stranice
Pages: [1] 2 3 4 5 6
Žig zveri Čipovanje ljudi Dolazak antihrista
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Žig zveri Čipovanje ljudi Dolazak antihrista
« on: March 12, 2008, 04:58:14 pm »

Pogledajte flim OBAVEZNO pa da razgovaramo o njemu.

http://news.mojblog.co.yu/p-digitalni-andjeo--zig-zveri/127083.html

• omiljeni
  • Hero Member
  • DR
  •  
  • View Profile
Re: Žig zveri Čipovanje ljudi Dolazak antihrista
« Reply #1 on: March 12, 2008, 06:47:26 pm »

Pogledajte flim OBAVEZNO

Nisi dao link za film nego za nekakav blog a tamo ima link za film koji traje 1h i 53min.... uz to je jedina preprouka za film ovo :

Čipovanje ljudi, dolazak antihrista na vlast nad svetom, nastojanje da se pravoslavlje uništi, od strane satanista i masona, medju kojima su i oba predsednička kandidata na prošlim predsedničkim izborima u Sjedinjenim Državama, Džordž Buš i Džon Keri (obojica pripadnici satanističkog kulta Lobanje i Kosti), je samo deo od onoga što nas očekuje u bližoj budućnosti.

Tom tematikom, i još mnogo čim, se bavi dokumentarac

DIGITALNI ANDJEO - ŽIG ZVERI.

Preporučujem svim pravoslavnim Srbima, da pogledaju ovaj film. Pored svega navedenog spominje se i simbolika broja 666, i gde se sve pojavljuje ( npr na papinoj kruni ), simbolima satanizma, koji su svuda oko nas (npr. zvezda petokraka, dva prsta...)

Hmmm...da gledam dvocasovni film koji mi preporucuje par recenica koje obiluju glupostima glupostima... neka fala !  Wink

Ako bi ti dao neku preporuku koja nije u formi "pogledajte OBAVEZNO", mozda bih i pogledao pa bi mogli i da razgovaramo Smiley

U plastu sena najvaznija je prokleta igla! Sve ostalo je hrana za magarce.
  • kiMa
  • Hero Member
  •  
  • View Profile
« Reply #2 on: March 12, 2008, 07:07:29 pm »

Mene ovo jako zanima,pa bih želeo da vidim nekakvu skraćenu verziju!
« Reply #3 on: March 12, 2008, 10:57:10 pm »

Omiljeni piše ovo
Čipovanje ljudi, dolazak antihrista na vlast nad svetom, nastojanje da se pravoslavlje uništi, od strane satanista i masona, medju kojima su i oba predsednička kandidata na prošlim predsedničkim izborima u Sjedinjenim Državama, Džordž Buš i Džon Keri (obojica pripadnici satanističkog kulta Lobanje i Kosti), je samo deo od onoga što nas očekuje u bližoj budućnosti.

Tom tematikom, i još mnogo čim, se bavi dokumentarac

DIGITALNI ANDJEO - ŽIG ZVERI.

Preporučujem svim pravoslavnim Srbima, da pogledaju ovaj film. Pored svega navedenog spominje se i simbolika broja 666, i gde se sve pojavljuje ( npr na papinoj kruni ), simbolima satanizma, koji su svuda oko nas (npr. zvezda petokraka, dva prsta...)

Uostalom pogledajte:

GOOGLE VIDEO

ili

DOWNLOAD       

Tamo na linku  u prvom mom postu gde je GOOGLE VIDEO ILI DOWNLOAD se klikne pa se film pogleda pa se onda o njemu polemiše a ako ne želiš da gledaš jer imaš predrasude onda nemoj ni da komentarišeš,oni koji žele da pogledaju film a ako ga pogledaju neće se pokajati neka kliknu na onaj link sa prvog posta i onda ono GOOGLE VIDEO ILI DOWLOAD  a ovi ostali neka žive u neznanju.
Ja ga opet ISKRENO PREPORUČUJEM JER JE OVO UNIVERZALNA TEMA NEMOJTE BITI KAO omiljeni onaj kom se ništa što je duže od reklame ne gleda.Ako ti omiljeni u ovom uvodu ne vidiš ništa zanimljivo onda ne znam šta da ti kažem osim molim te nemoj da ideš u off.
« Last Edit: March 12, 2008, 11:00:58 pm by vukjovanov »
« Reply #4 on: March 12, 2008, 11:04:04 pm »

Bukvalno kliknite na link pa zatim na GOOGLE VIDEO ili na DOWLOAD,ajde pa da razgovaramo o filmu.KiMa skraćene verzije nema,ali nemojmo da idemo u off.Ko želi neka pogleda a ko ne želi neka ne ide u off.
  • Redd
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • Bolje da nosim kratku kosu
  •  
  • View Profile WWW
« Reply #5 on: March 12, 2008, 11:06:34 pm »

CIA, snajka, CIA... Upropastili su pola sveta...
  • fanfon
  • Hero Member
  •  
  • View Profile
« Reply #6 on: March 12, 2008, 11:12:52 pm »

Gde je taj satana, sotona, devil, andrak...? Toliko pricaju o njemu a nigde ga nema...

Poseti Limundo, ima mnogo dobrih aukcija:
www.limundo.com/ref/fanfon
  • omiljeni
  • Hero Member
  • DR
  •  
  • View Profile
« Reply #7 on: March 12, 2008, 11:37:31 pm »

Tamo na linku  u prvom mom postu gde je GOOGLE VIDEO ILI DOWNLOAD se klikne pa se film pogleda pa se onda o njemu polemiše a ako ne želiš da gledaš jer imaš predrasude onda nemoj ni da komentarišeš,oni koji žele da pogledaju film a ako ga pogledaju neće se pokajati neka kliknu na onaj link sa prvog posta i onda ono GOOGLE VIDEO ILI DOWLOAD  a ovi ostali neka žive u neznanju.
Ja ga opet ISKRENO PREPORUČUJEM JER JE OVO UNIVERZALNA TEMA NEMOJTE BITI KAO omiljeni onaj kom se ništa što je duže od reklame ne gleda.Ako ti omiljeni u ovom uvodu ne vidiš ništa zanimljivo onda ne znam šta da ti kažem osim molim te nemoj da ideš u off.

Znam da pustim film, to mi ne moras objasnjavati ali objasni mi zasto da gledam film u cijoj preporuci stoji da je Lobanja i Kosti satanisticki kult !

Kao sta znam pustiti film , znam da to nije satanisticki kult a pogotovo ne satanisticki kult kom je cilj da unisti pravoslavlje.
Film je preporucen pravoslavnim Srbima a u preporuci se nalaze tumacenja Otkrovenja koja su najbliza tumacenjima verskih fundametalista u USA.
Masonima je cilj da uniste pravoslavlje ?!...mis'im stvaaaarno !

« Reply #8 on: March 13, 2008, 11:35:28 am »

omiljeni jadno i nekulturno je da  nešto što nisi pogledao komentarišeš(pričaš napamet, odlika onih koji nemaju puno u vugla),to ti je iosto kao kad pogledaš plakat od nekog filma pa kažeš bezveze je,a ne znaš ništa o filmu.Ovo samo govori koliko si ti ,,ozbiljan,,sagovornik i ponovo te molim ako ne želiš da gledaš nemoj,ali nemoj ni da komentarišeš nešto o čemu poima nemaš.I ponavljam po ko zna koji put(tebi se izgleda treba ponavljati više puta da bi nešto shvatio)NE IDI U OFF.
  • omiljeni
  • Hero Member
  • DR
  •  
  • View Profile
« Reply #9 on: March 13, 2008, 12:03:01 pm »

omiljeni jadno i nekulturno je da  nešto što nisi pogledao komentarišeš(pričaš napamet, odlika onih koji nemaju puno u vugla),to ti je iosto kao kad pogledaš plakat od nekog filma pa kažeš bezveze je,a ne znaš ništa o filmu.Ovo samo govori koliko si ti ,,ozbiljan,,sagovornik i ponovo te molim ako ne želiš da gledaš nemoj,ali nemoj ni da komentarišeš nešto o čemu poima nemaš.I ponavljam po ko zna koji put(tebi se izgleda treba ponavljati više puta da bi nešto shvatio)NE IDI U OFF.

1. Ti kazes:"pogledajte film OBAVEZNO" a ostavis link do bloga.....?!?!?!?.....zasto, jednostavno, nisi ostavio link do filma ??
2. Preporuke za gledanje filma sa tog bloga su debilne (napisao sam i zasto)
3. Film traje 2 sata
4. Rekao sam ti da ti napises neku preporuku jer ja ne zelim da utrosim 2 sata na gledanje filma jer sam na nekom blogu procitao debilne preporuke za taj film....napisi ti nesto a da to nije "Pogledajte film OBACEZNO" ili "tema je univerzalna"....je tebe ne poznajem uopste, a kamoli dovoljno da bi gledao film jer si ga ti tako preporucio Wink
5. Ako napises zasto je film vrdean gledanja, pogledacu ga pa mozemo o njemu i pricati
6. Nemoj se vredjamo ! Wink 

« Reply #10 on: March 13, 2008, 12:40:15 pm »

Филм дигитални анђео - жиг звери је посвећен тематици докумената са бројем 666 и дат је историјат, а и приказани су многи документи и догађаји везани за новију историју који су сакривани да се не би препознала завера против Бога и човека.

Ту је и питање чиповања(жигосања) људи.Ако вас ово не дотиче, немојте гледати. Питање жигосања становништва Србије је веома важно.

Не заборавите да је закон о личним картама са чипом прошле године усвојен.
А АМЕРИКАНЦИ ПЛАНИРАЈУ ПРАВЉЕЊЕ МЕЂУНАРОДНЕ БАЗЕ БИОМЕТРИЈСКИХ ПОДАТАКА

Написано под: Почетна страна and Преносимо at 23:36 Comments Off
Амерички програм "Небески сервер" ("Server in the Sky") предвиђа дељење биометријских података - отисака прстију, длана и скенове ириса, али и других личних информација - између пет савезничких држава: САД, Канаде, Аустралије, Велике Британије и Новог Зеланда.

Предвиђено је да база података садржи податке о "милионима криминалаца и осумњичених".

Дељење личних података између различитих држава већ је дошло под удар критика бораца за приватност, пошто тај процес искључује непосредну контролу грађана над коришћењем сопствених личних података.

Сличне котроверзе изазивају и одредбе "Споразума из Прума" ЕУ, о биижој "безбедносној сарадњи" између држава-чланица, што подразумева и међусобни приступ националним базама података које садрже отиске прстију, аутомобилске регистрације, па чак и ДНК пфофиле.

Извор: http://www.guardian.co.uk/huma.....%2C00.html

17. јануар 2008.
МАЈКРОСОФТ ТРАЖИ ПАТЕНТ ЗА ШПИЈУНСКИ СОФТВЕР ЗА РАДНО МЕСТО
Написано под: Почетна страна and Преносимо at 21:32 Comments Off
Према писању лондонског Тајмса, Мајкрософт развија "Великобратовски софтвер" који ће бити у стању да даљински надгледа продуктивност, физичко здравље и способност радника на послу.

Тајмс је дошао у посед предложеног патента за рачунарски систем који повезује раднике с њиховим рачунарима путем бежичних сензора који мере њихов метаболизам. Систем би омогућио менаџерима да надзиру перформансе запослених мерењем њихог пулса, телесне температуре, кретања, израза лица и крвног притиска.

Адвокати компаније очекују да би патент могао да буде одобрен у року од годину дана.

Извор: http://technology.timesonline......cle3193480
Суштина глобализма је да имају контролу над тобом(нама), а да би се створио јединствен информациони систем који је у Бриселу и зове се Звер потребно је покупити све податке о становницима ЕУ односно будуће државе која ће обухватити сав неправославни свет на чијем челу ће бити антихрист.

Када имаш базу података о сваком становнику онда је лако пратити кретање путем система за препознавање било камера, детектора чипа или новчаних трансакција.

Свака побуна односно противљење Новом светском поретку постаје безначајно јер га је лако угушити. Када имаш податке о противнику свашта је могуће. А где је онда ту загарантована приватност.

Схвати то је тоталитарни систем као у емисији Велики брат само глобалних размера.
ОВО ЈЕ ПОЗИВ НА УЗБУНУ!
Ето мало сам ти објаснио о чему је реч,али док не погледаш филм нећеш схватити поенту.

• kiMa
  • Hero Member
  •  
  • View Profile
« Reply #11 on: March 13, 2008, 01:33:53 pm »

ODGLEDAO! Pa to je ono o čemu sam pisao na temu ujedinjenja pravoslavne i katoličke crkve.
Uglavnom je sve tačno,ali je preterano veličanje pravoslavne crkve.Treba Bogu verovati a ne nekoj crkvi,u ovom slučaju pravoslavnoj.Ispada da onaj koji nije pravoslavac,neće u raj.Pa nije baš tako.Pre će biti spašen ko ima _Hrista,a ne pripadnik toj i toj crkvi,ali dobro...
Dosta knjiga sam pročitao na ovu temu,i sada sam još više ohrabren da sam u pravu kad ostalima pričam o ovome,ali uvek se ismeju,ili kako to već ide.
Na ovom forumu sam pisao nešto slično na temu : Da li je moguće ujedinjenje pravoslavne i katoličke crkve.
Po komentarima na toj temi,vidim da malo ljudi zna o ovome,a Redd misli da sam pobrkao zavere i religijska učenja...ovaj film argumentuje sve to!
@ vukjovanov
Preporučio bih ti knjigu od Ralfa Epersona koja se zove ' Novi svetski poredak' . Pročitaj obavezno,ako to dosad nisi učinio,pošto vidim da te zanima ova tema.
  • Redd
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • Bolje da nosim kratku kosu
  •  
  • View Profile WWW
« Reply #12 on: March 13, 2008, 01:44:35 pm »

Ja uvek kada mi neko dokazuje neku teoriju zavere, kazem - zivi bili, pa videli. Wink
  • kiMa
  • Hero Member
  •  
  • View Profile
« Reply #13 on: March 13, 2008, 01:52:51 pm »

Ja sam tad znao da to nije teorija nego istina,ali nisam imao nikakav opipljiv dokaz sem knjige,koju nisam mogao da iskucam na komp Smiley
Pridružujem se pozivu da se odgleda ovaj film!
  • Rade_NR
  • Hero Member
  •  
  • View Profile
« Reply #14 on: March 13, 2008, 05:29:17 pm »

I ja sam pogledao film. Malo tezak za gledanje, mislim u tehnickom smislu zbog predugih tekstova (vidi se da nije radjen u komercijalne svrhe). Inace verujem da se iza toga krije nesto cak i uvod u sve to obelezavanje je objasnjeno u jednom gilmu koji sam vec preporucio za gledanje.
Zeitgeist: The Movie

http://zeitgeistmovie.com/
http://www.imdb.com/title/tt1166827/

Film preporucujem svima, pogotovo onima koji vole novi svetski poredak, mozda ga posle gledanja ovog filma, zamrze.

Slicna tematika da ne kazem poptuno ista, cak sam primetio da je preuzet jedan deo iz navedenog filma, mada se u njemu objasnjava i hriscanstvo.
Kao sto sam ovec predlozio Zeitgeist, predlazem i ovaj da se pogleda, naravno.
Pages: [1] 2 3 4 5 6
You are here: ApatinOstaloFilozofiranjeTopic: Žig zveri Čipovanje ljudi Dolazak antihrista
Jump to:  

Pomoć za malenu Minu koja boluje od cerebralne paralize | Zanimljive i komične vesti na Facebook-u | Izaberi doček po svojoj meri