За почетак да кажем да је информација изнад погрешна, дакле није реч о доказивању односа снага делија и фирме . Свака група жели да буде доминантна у свом граду,а то је у држави где постоје само два велика клуба изузетно тешко, тако да навијачи војводине практикују насилно чишћење свог Новог Сада. И то траје већ дуже време како према гробарима, тако и према тврђем ораху

делијама, а ово би био неки вид освете, и нема претеране повезаности са утакмицом која се играла.
Споменут сам на почетку теме од стране Редд'а, могу да потврдим оно што је рекао (пандур: треба их све сатерати у парк и само мртве вадити, ова високоумна изајва је изречена при једном мирном протесту због забране застава, типа малинари,млекари итд)
Могу да разумем да не мисле сви као навијачи, али толико лицемерства не могу никако. Што се тиче 5. октобра када су се борили, подметали бубреге под пендреке, били хапшени и пребијани за идеју коју нису носили само они већ сви ми млади па и ви који овде пишете све је било у реду. Ви сте тада пљували слобу,седели кући поред радија,евентуално у бг лупали о шерпу удаљени минимум 100 м од првог кордона....А данас кад се боре за нешто своје што вама није битно што вам не игра никакву улогу у животу, а њима представља начин живота они су најобичнија стока коју треба затворити или побити...Заиста тужан говор за тако емпациповане , демократски настројене људе каквим се овде представљате.Једном речју ЈАДНО
Даље- Људи не иду на стадионе због хулигана,аха како да не.......Кад је на утакмици рецимо против лучана 3000 гледалаца,однос је 2500 навијача-500 људи који гледају фудбал због самог фудбала.А кад рецимо долази рендзерс са 1500 пијаних шкота и кад је ту 20 000 делија, ткз хулигана онда дође још 30 000 обичних симпатизера. На крају испада да људи више воле ризичније утакмице и дај их тај хулиганизам привлачи на стадион,зар не

Сам догађај пребијања жандара-сетите се само шта је била тема неколико дана раније (намештање утакмица у источној европи) треба марви усмерити поглед,а какав вам је већини резон није много ни тешко,право да вам кажем.
Што се тиче нфл, америке и њихове омладине, заиста сам одушевљен. Ех кад би моја деца таква била